Tänk om dessa 5 min kunde sändas i SVT’s eller TV4’s nyhetsinslag

Men det vara bara en stilla dröm – upplysning och objektiv sanningsförmedling är ju inte deras uppdrag. Så dumt av mig.

Dela detta inlägg

5 reaktion på “Tänk om dessa 5 min kunde sändas i SVT’s eller TV4’s nyhetsinslag

  1. 1
    Gustav

    Oj det där var ett väldigt bra klipp. Möjligtvis hade de fått med sig lite flera varmingar om de tagit upp att ingen betvivlar att CO2 är en forcing men vi inte vet hur stor den är i sig själv eller i förhållande till andra forcings.

  2. 3
    Sören G

    #2 Johan M
    De tänker som de har förstånd till, dvs inte alls.

    Vilken temperatur är det som för varmt? Klimatzonerna förskjuts i så fall något mot polerna och det växer bättre där. Dessutom har Jorden ett jämnare klimat när det är varmare oberoende av orsaken till uppvärmningen. Alltså , variationerna är större närmare polerna.
    Ekvatorsområdet har en termostat genom ökad molnbildning med åskväder som håller tillbaka en temperaturhöjning där.

  3. 5
    Röda Stjärnan

    Nu har Musikhjälpen kapats också:

    Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken, de senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Men det går att göra skillnad. Genom att jobba förebyggande kan konsekvenserna av katastroferna lindras och människoliv räddas. Därför blir årets tema i Musikhjälpen ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=6271134

Kommentarer inaktiverade.