Vi saknar dig C-G

En av Klimatupplysningens fasta skribenter, C-G Ribbing, avled i veckan. En minnesruna om C-G kommer att publiceras under dagen.

Dela detta inlägg

4 reaktion på “Vi saknar dig C-G

  1. 1
    Björn

    Det är alltid svårt att veta vad man skall skriva i en sådan här situation. Man säger att ingen är oersättlig, men för de nära finns det ingen ersättare. På det akademiska planet försvinner visserligen kunskaper vilka kan vara ersättliga, men det som är unikt för individen är erfarenheten som är grunden för det mest värdefulla, nämligen det intuitiva tänkandet. Är det rimligt, är det möjligt etc, svaren på dessa frågor blir mer kvalificerade, desto större erfarenheten är. Denna funktion är unik för människan och det är detta värdefulla som försvinner med individen. För bloggen försvinner detta värdefulla med C-G.

Kommentarer inaktiverade.