UAH för maj 2014

uah maj 2014

Förutom att publicera mätningarna för maj 2014 spekulerar Roy Spencer på sin hemsida om ett eventuellt kommande inflytande av en El Nino. Vad tror ni? Här kan ni följa utvecklingen vad gäller El Nino.

Dela detta inlägg

6 reaktion på “UAH för maj 2014

 1. 1
  Slabadang

  Nej inte nu!

  Tufft att sätta ut hakan? Min motivation är enkel och följande El Ninjo index har vart positivt för länge vilket brukar betyda en fisig en. Men med tanke på att vi inte haft någon rejäl sedan 1997 så borde det dyka upp nån snart kan man tycka men som sagt inte nu.

 2. 2
  BjörnT

  Medelanomalin för årets första fem månader ligger nästan exakt på vad den är för hela 2013 som var det 4:e varmaste året under den period UAH har data på (sedan 1979).

 3. 3
  Kenneth Mikaelsson

  Piers Corbyn Tror inte på någon El Ninjo och han har ju fler rätt än de mesta..

 4. 5
  Slabadang

  John Silver!

  Kul att få en kompetent meteorolog på sin sida med sin slutsats baserad på samma data. Ja vet inte men man kanske ska söka en tjänst som meterolog? 160 poäng klimatkunskap från KU? :) Med den pobefintligas konkurrens som finns på framför allt hydrolog sidan med Stendöv Bergström så kan jag väl söka chefstjänsten direkt. Med tanka på att han inte kan läsa de mest elementära havsnivådata så är han väl blind också? De kanske inte har hunnit anpassa hans arbetsplats efter hans begränsning och jag är osäker på om WMO ger ut sin data i form av blindskrift. Vet du? :)

Kommentarer inaktiverade.