15 reaktion på “Bern vs Wijkman

 1. 2
  L

  Är det inte dags att avskaffa ”klimatpolitiken” nu när vi vet att Kyoto varit helt verkningslöst och att politiker bara använder hotet till fiskala syften?

 2. 3
  Bo H

  Jaha, och hur fixar man detta då utan att bli medlem i Ansiktsboken ?
  Snacka om PK .

  Bo H
   

 3. 4
  Håkan Bergman

  Bo H #3
  Exakt, min dator går inte ens att ansluta till Fejan, självförvållat och medvetet.

 4. 5
  Bo H

  Håkan Bergman et al.
  Hade gärna önskat deltaga, men tänker inte förnedra mig att gå med i Ansiktsboken för den saken. För övrigt står FB.US i ca 31 USD just nu.

  Bo H 

 5. 7
  L

  Ja, avskaffa Ansiktsboken på samma gång, snacka om tidstjuvar.

  Däremot önskar jag Lars ett stort lycka till, om nu Wijkman verkligen vågar dyka upp..? Politik har han kanske lite kunskap om, men klimat..?

 6. 9
  Ingvar Engelbrecht

  Scarfetta i farten igen
  http://icecap.us/index.php/go/joes-blog
  The preliminary results of this paper suggest that for better understanding solar activity, the physical interaction between the planets and the Sun cannot be dismissed, as done until now. Future research should better address the nature of these couplings, which could also be used to better forecast solar activity and climate change (Scafetta, 2010, in press). In fact, planetary dynamics can be rigorously predicted.

 7. 12
  Inge

  OT
  Härom natten slocknade Gotland. Det visade sig at en av de två ”Fastlandskablarna” blivit skadad. Detta medför att det inte går att exportera vindkraftsel från Gotland nu. Normalt finns tre storförbrukare på ön, Visby, landsbtgden och Cementas fabrik. Denna har för närvarande årligt reparationsstopp och det är varmt ute så elförbrukningen är inte så stor och vindkraftsproduktionen slår fort i taket. Detta är ett mardrömscenario för vindkraftsproducenterna och om inte felet avhjälps inom en månad säga att vi kommer att få se konkurser bland ägarna. Ofta när det blåser bra har Gotland exporterat el men inte nu alltså.

 8. Pingback: Rapport från det pågående KVA-symposiet ”Natural and Man-made Climate Change” – och tips om ett relaterat | The Climate Scam

 9. Pingback: Klimatpolitiken gör mer skada än nytta | The Climate Scam

 10. 13
  Per Spektiv

  Fick mejl från moderatorn, kan vara till glädje för dem som hatar FB:
  ”Som moderator under debatten sitter jag nu och läser in bl a Anders Wijkmans (med Johan Rockström) bok ”Den stora förnekelsen” och Lars Berns senaste debattartikel på Newsmill. Det ska bli mycket spännande. OBS! Bjud in era egna vänner till debatten! Det finns plats för alla. Man kan komma spontant också. VÄLKOMNA!”

Kommentarer inaktiverade.