Miljöpartiet på villovägar

Miljöpartiets faktiska politik medverkar inte till en hållbarare värld för 9 miljarder människor, men väl till att ersätta folkstyre med en maktkoncentration till en liten byråkratisk överklass. Läs Lars Berns nya artikel på Newsmill

Kommentera gärna!

 

Dela detta inlägg

7 reaktion på “Miljöpartiet på villovägar

 1. 1
  L

  Bra artikel, jag begriper inte att Miljöpartiet finns kvar? Det vettiga som trots allt finns i deras program finns som regel också i alla andra partiprogram. Och dom visioner dom är ensamma om kan inte locka många väljare.

 2. 2
  Ann L-H

  Miljöpartiets väljare består till stor del av kultureliten, de som med hög svansföring inte befattar sig med matematik, teknik, naturvetenskap, som tex den högtstående kulturdam som under en diskussion om GMO med fasa upptäckte att hon ”åt gener”.  Se´n finns det ju en massa populärekologer också.

 3. 3
  cfr

  OM miljöpartisterna hade fått bestämma för länge sedan så hade vi nog inte haft järnvägar.
  Järnmalm hade betraktats som en ändlig resurs och vi hade gjort bäst i att inte skada klotet genom att bryta sönder det.
  Alltså ingen brytning av järnmalm, inget stål och därmed inga järnvägar att omhulda.
  Men en oskadad jord.
   

 4. 5
  Lars Kamél

  Miljöpartiet är ju ett intresseparti för folk utan barn i Stockholms innerstad. Bland partiets kärnväljare är kunskaperna om natur och miljö i det närmaste noll. Störst stöd har MP på Södermalm i Stockholm, bland folk vars enda kontakt med naturen är vårpromenaden i en park.

 5. 7
  Lars Kamél

  Jan #6: OK, Miljöpartiets politik kan fungera också för barnlösa i centrala Göteborg och Malmö. Den är då ingen fungerande politik för dem som bor på mindre orter eller i på landsbygden. Eller för dem som har barn som behöver skjutsas till olika aktiviteter.

Kommentarer inaktiverade.