Timbro slår tillbaka i Ny Teknik

Våga visa vindkraftens prislapp skriver Timbro i dagens Ny Teknik

200 miljarder kommer vindkraftutbyggnaden att kosta. Det är djupt olyckligt att inte de som arbetar för en vindkraftsatsning kan presentera siffror. Skattebetalarna förtjänar transparens, skriver Per Nilsson och Lydiah Wålsten.

Gå in och ge ditt stöd genom att kommentera!

 

Dela detta inlägg

6 reaktion på “Timbro slår tillbaka i Ny Teknik

 1. 1
  Wolter

  Var är haken?
  Det borde väl inte vara något problem att diskutera kostnaden? Det borde väl heller inte vara något problem att beräkna den. Låt vara att olika kalkyler behandlar en del parametrar olika, vilket inte borde påverka resultatet mycket.
   
  Vindkraftsivrarnas jiddrande som först går ut på att Timbros resonemang är fel för att sedan utmynna i allt annat än vindkraftens kostnader borde öka folks skeptiska inställning. Så gör man när man inte kan/vill bemöta kritik sakligt. Kan vindkraftsivrarna tro att människor är så dumma att dom går på det?

 2. 2
  Peter Stilbs

  Var det inte Pär Holmgren som för något eller några år sedan hävdade att hans egen investering i el från småskaligt vindkraftverk betalade sig på en månad ?

  Men han har ju sagt så mycket annat också. 

 3. 3
  Jan-Erik S.

  Per Holmgren brukar mest släppa väder när han pratar.
  Sk.tsnack med andra ord som bidrar till ökade CO2-utsläpp både bildligt och talat :-) 

Kommentarer inaktiverade.