Stort vindkraftmöte i Varberg

Svensk vindkraftförening fyller 25 år och passar på att ordna ett tvådagarsseminarium i Varberg. Fokus är på att visa alla fördelarna med vindkraften och jag kan inte se några kritiska punkter på programmet. Intresserade anmäler sig lämpligen här. Jag hade gärna tittat in men känner att jag inte har den tid som krävs.

Dela detta inlägg

2 reaktion på “Stort vindkraftmöte i Varberg

  1. 2
    Christopher E

    Jag fick en inbjudan via jobbet… tror dock jag föredrar Maranatas tältmöte istället om jag är intresserad av Hallelujakonfrernser, den senare sannolikt mer objektiv än vindkraftsgeschäftet i sin världsbeskrivning.
     
    Lägg märke till lågvattenmärket att glädjas över jordbävningen i Japan för att gynna sina egna luftaffärer.

Kommentarer inaktiverade.