Andningsmask som räddar världen

Bim hälsar att han håller på att ta fram en prototyp av sin koldioxidsanerande andningsmask enligt nedanstående skiss. Beställning kan ske genom TCS. Ange om ni vill ha masken inslagen som julklapp. :)

Piggelin - rensar jorden på CO2

Dela detta inlägg

12 reaktion på “Andningsmask som räddar världen

 1. 1
  Stefan

  Vi behöver även ett bälte, typ kyskhetsbälte eller mer liknande blöjkatalysator,  då vi liksom korna fiser alldeles för mycket ….

  Problemet löst med de globala problemen!

  Vad var problemet förresten!?? :-D

 2. 2
  Labbibia

  Lysande uppfinning! Nu har jag tyvärr inga alarmister i bekantskapskretsen, så jag avstår köp just nu. ;-)

   

 3. 3
  bom

  Skulle vi inte samla till en Piggelin till den ändå ständigt grymtande TTPP?

 4. 4
  Labbibia

  bom
  Jag ställer upp!
  Finns det någon Extra Deluxe Version? Det är han ändå värd den gode Palmen, för sitt idoga kämpande för det som är rätt och riktigt, i hans ögon. :-D

 5. 7
  Stefan

  Börje G #6
  Haha, vilken tur att jag kryddar både kyckling och pizza med oregano, jo jag märker nog stor… nej förresten min omgivning märker nog stor skillnad….

 6. 8
  Börje S

  Det finns alltså människor i vårt land som ägnar sin tid åt att oroa sig så de inte kan sova på nätterna  tyt korna fiser så mycket att vädret i en snar framtid kommer att löpa amok.
   
  Och det är resultatet av STV1:s antikofiskampanj förra året!
   
   

 7. 9
  Ingemar

  Bim, det här är precis vad Sverige behöver just nu! Forskning kopplad till innovation och utveckling av den gröna sektor. På så sätt gör landet två flugor på smällen! Skattepengar som plöjs ned in klimatrelaterade frågor, samt skattepengar som satsas för planetens framtid för att subventionera en massa gröna jobb för att tillverka alla dessa gristrynen. Politikerna är övertygade om att bara tillräckligt mycket offentliga medel investeras i detta så kommer alla att bära sådana här Piggelins. Detta är en framtidsindustri, där Sverige kan gå före och visa resten av världen hur mycket pengar man kan tjäna på att få ned koldioxiden! Fantastiskt! Grattis!

Kommentarer inaktiverade.