One Tonne Life – prova på det klimatsmarta livet

Går det att leva så att familjens sammanlagda CO2-förbrukning inte överstiger 1 ton per år? Det är vad A-hus, Vattenfall och Volvo Personvagnar tänker ta reda på. A-hus bidrar med ett hus i Hässelby villastad, Vattenfall med teknik och Volvo med en eldriven C30. Projektet kallas One Tonne Life och hugade spekulanter (det krävs att man är en tvåbarnsfamilj) kan anmäla sig redan nu för att med början 2011 få prova på ett riktigt klimatsmart liv. Sugen?

Dela detta inlägg

4 reaktion på “One Tonne Life – prova på det klimatsmarta livet

 1. 1
  Peter Stilbs

  Var inte riktigt vaken när jag läste rubriken – trodde det stod Tone Life. 

  Råkade slå på TV4 i söndags morse – där satt Tone Bekkestad och Pär Holmgren i ”morgonsoffan” – pratande det vanliga struntet, och görande reklam för Tone’s nya bok – tjock och stor som en tidigare telefonkatalog (2.8 kilo) , men med barnbokstypsnitt – så att ”den även lämpar sig för lågstadiet”…

 2. 3
  J-O

  Gräv lite djupare så kanske det i vanlig ordning dyker upp skattepengar trots att de är 3 privata företag … Hoppas inte !
  Om dom bara lät bli att kapitalisera på klimathotet så är detta väl ett utmärkt projekt för att titta på radikala energibesparingar med bibehållen ”livskvalitet”.

 3. Pingback: Mer om One Tonne Life | The Climate Scam

Kommentarer inaktiverade.