De miljömäktiga

Miljöaktuellt har presenterat årets lista över Sveriges miljömäktigaste människor och listan toppas av Maria Wetterstrand. Kanske inte oväntat. Christian Azar har glidit ner till en tionde plats och undertecknad fick inte plats bland de första hundra. Å andra sidan fick ingen annan skeptiker det heller.

Maria Wetterstrand är hedrad och säger till DN att utnämningen är ett otroligt stort ansvar.

Dela detta inlägg

4 reaktion på “De miljömäktiga

 1. 1
  Åke Rullgård

  Topplaceringarna på listan över de miljömäktigaste i Sverige kommer att visa sig vara besvärande inom kort när IPCC officiellt blir förklarat som opålitligt och AGW går ur tiden. Ett gott tecken på att det är på väg i den riktningen gavs i P1 idag, den 10 febr 2010, med bl.a. en intervju med den tyska klimatforskaren Storch som kritiserade både IPCC och dess ordförande.
  De namn som toppar listan över de miljömäktigaste måste få bära ett speciellt stort ansvar för alla tokigheter som är resultatet av AGW-hysterin.

 2. 4
  Holmfrid

  Maggie,
  Alltför stort fokus på miljöblaskan MiljöAktuellt.  Vilken auktoritet har denna tidning?  128 inlägg i ämnet är onödigt krut i sammanhanget.

Kommentarer inaktiverade.