Gissa staden

föreläsning

I morgon föreläser jag för Rotarymedlemmarna i denna stad. Vem blir först att gissa rätt? :)

Dela detta inlägg

11 reaktion på “Gissa staden

 1. 4
  Sören

  Fast stad var Båstad aldrig ens då när det fanns städer, så länge det var svenskt i alla fall. Och idag är det – var det tanken :-) – bara!? – Helsingborg!?

 2. 6
  Fred Goldberg

  Lycka till med föredraget. På Rotary brukar man bli väl behandlad. Hälsa Christer Lidén

 3. 7
  Christopher E

  Jag höll också en klimatföreläsning på en Rotaryklubb (som gäst, ej medlem) vilket gick riktigt bra. En VD gillade vad jag sa och bjöd in mig till en VD-träff anordnad av ett management-konsult-företag. Det ledde i sin tur till att jag blev inhyrd av konsultföretaget att föreläsa på en lång rad av VD-träffar med i huvudsak västsvenska företagare. Föreläsningarna och dess innehåll togs väl emot av dessa, och jagg i min tur förstod hur mycket sunt förnuft och skepsis som finns i dessa grupper. De hade anat något lurt, men helt enkelt inte haft den vetenskapliga bakgrunden. Då såg man inte mycket skaepticism i vanliga media, men nu när opinionen svänger, klimatmöten haverarer och climategate och dess uppföljare drar fram över världen (det började med CRU, nu gäller det CSIRO, NOAA, NCDC, GISS mfl) har några kontaktat mig igen och sagt att jag var på rätt spår.

  Maggie, lycka till på föreläsningen. Du får säkert en publik med huvudet på skaft.

 4. 8
  Tege Tornvall

  Lycka till med föredraget. Själv har jag talat om bränslen och klimat för Leksands och Rättviks Rotaryklubbar. Inga som helst protester!! Yrkesaktivt folk har en bra dos sunt förnuft.
  Liten petighet: medan Sverige ännu hade städer var Båstad köping. Nu är det kommun,

Kommentarer inaktiverade.