Klimatskeptiker annonserar

Se inlägget ”Andrew Revkin is skeptical” på min engelska blogg. :)

Dela detta inlägg

5 reaktion på “Klimatskeptiker annonserar

 1. 1
  Iven

  Så snart en AGW skeptiker publicerar sina tvivel betr. den s.k. ”consensus” i svensk press, sågas den av AGW-bekännare någon dag senare. T.o.m. Roy Spencer och andra framstående klimatforskare blir direkt ifrågasatta eller inkompetens- förklarade av AGW dogmatiker i den här bloggen. Men i U.S.A. kanske man lyckas bättre, trots Andrew Revkins skepsis mot skeptiker.

 2. 2
  Steve

  Bloggen ”A Grande Farsa do Aquecimento Global”, ”The Great Global Warming Farce”, som översatt inlägget till portugisiska, kan lite längre ner meddela att den store klimatexperten Mr. Hansen’s dopnamn egentligen är Jeremias, enligt nyare lusitansk forskning.

  http://agfdag.wordpress.com/

Kommentarer inaktiverade.