International Conference on Climate Change

Jag har det stora nöjet att få vara med på den andra klimatkonferensen som anordnas i New York av The Heartland Institute. Konferensen invigs ikväll kl 6.30 EDT (dvs. 23.30 svensk tid). Under middagen talar bl.a. Tjeckiens president, Vaclav Klaus, och Richard Lindzen.

Vaclav Klaus talar i New York Richard Lindzen

Min förhoppning är att jag ska kunna sända båda talen live, via Internet. Mer information om detta senare under dagen.

Uppdatering: Jag har ordnat uppkoppling inifrån bankettsalen, så alla som inte kan eller har lust att sova i natt är välkomna att lyssna. Det går givetvis lika bra att lyssna på talarna dagen efter.

Uppdatering 2: Gårdagens sändning gjordes tyvärr i ett annat program, där jag inte hade möjligheten att spara sändningen. Jag är mycket ledsen över detta. Jag ska försöka att kompensera er genom att lägga ut både Vaclav Klaus och Richard Lindzens tal.

Dela detta inlägg

3 reaktion på “International Conference on Climate Change

  1. 1
    Fredrik P

    Nice att du lyckades fixa uppkoppling Maggie, jag hade tänkt sitta uppe hela natten ändå och plugga så kanske blir att jag tunar in några gånger under kvällen.

Kommentarer inaktiverade.