Nytt jobb, anyone?

The Copenhagen Climate Council söker en webbeditor för sitt nya projekt – en klimat-community.

We are in the process of creating a new web-platform – a virtual community, to be a global community for world leaders on climate change and innovation. This platform will be much more than a traditional website. The Climate community platform should support and focus climate change innovation and partnering, and reach out to decision makers and climate stakeholders in the lead up to the UN COP15 Summit in 2009.

Den nye webbeditorn kommer att ansvara för allt innehåll på denna kunskapsportal. Vad som krävs av personen ifråga är en djup kunskap om global klimatförändring som införskaffats genom arbete inom en klimat- eller miljöorganisation, inom kommunikation, på ett lämpligt företag eller på annat sätt. Man ska ha journalistiska kunskaper, vara en fena på engelska etc etc.

Någon av er som känner sig manad, mina läsare? I annonsen sägs det faktiskt inget om att personen måste stödja IPCC:s teorier, så även skeptiker borde kunna komma ifråga. Eller? Ska vi göra ett försök?

Dela detta inlägg

3 reaktion på “Nytt jobb, anyone?

  1. 1
    L

    Om man följt hur klimatfrågan bemöts i bloggar och tidningars kommentarspalter, lär dom få det hett om öronen på den sajten..!

Kommentarer inaktiverade.